Бойко Борисов: Да залепят споразумението и тогава да дойдат при мен

„Обикновено е редно когато подписваш с някой споразумение да отидеш при него и да го скъсаш пред него, да му кажеш кое не е изпълнено в това споразумение”. Това каза премиерът Бойко Борисов в сутрешния блок на БНТ. „Аз имам принцип, като късат споразумението, после да го лепят и тогава да дойдат при мен”, допълни той.
Според премиера Борисов, в момента министър Константинов прави „радикални действия” в здравната реформа.
Борисов отново заяви, че парите за здраве догодина са 3 милиарда и 5 милиона лева и те ще отидат изцяло за здраве. „И много, много нечестен коментар е, когато излизат различните съсловия и казват: тук имаме три цяло и толкова процента от брутния вътрешен продукт, искаме още, и още, и още във финансова криза пари. Българите трябва да разберем, че колкото произведем, толкова ще харчим. Толкова сме произвели, толкова има в бюджета”, каза министър-председателят. „И нямат право да говорят за пациентите, че са основната им грижа - хората, които се показват по телевизията - да кажат че за 3 милиарда и 5 милиона лева ще измре населението без здравеопазване. Това са огромни пари”, смята Бойко Борисов./zdrave.net ......................

Novinite24 Headline Animator

В БЛОГА СА ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ ОТ БЪЛГАРСКИ И СВЕТОВНИ ИНФОРМАЦИОННИ АГЕНЦИИ И САЙТОВЕ.NOVINITE24 НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА СЪДЪРЖАНИЕТО НА КОЙТО И ДА Е САЙТ ДОСТИГНАТ ЧРЕЗ ВЪНШНИ ЛИНКОВЕ ОТ NOVINITE24. ИЗТОЧНИЦИ:

БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ , WWW.BNR.BG , DARIKNEWS.BG, BGNES.COM,ACTUALNO.COM, BTA.BG, PODLUPA.BG,DW, RAZKRITIA.COM, КЛЮКИ.БГ И ДРУГИ СВОБОДНИ ИЗТОЧНИЦИ.