Намериха 2000 диаманта в стомаха на мъж

Полицията в южния индийски град Ченай е задържала на местното летище мъж, който се опитал контрабандно да пренесе в стомаха си 2060 диаманта, съобщава в. "Таймс ъф Индиа", като се позовава на местната полиция.
Скъпоценните камъни, общата стойност на които е между 340 и 670 хил. долара, били разпределени в 42 презерватива, които мъжът погълнал.
Комисар Джангид от местната полиция е оповестил на пресконференция по случая, че полицаите са разполагали с данни, че Мохамед Рафи от Шри Ланка ще се опита да пренес контрабандна стока. Те са го задържали, след като е преминал всички видове контрол и се е отправил да вземе такси пред летището. Мъжет е носел две големи чанти, но тяхното претърсване не едовело до никакъв резултат. По време на разпита обаче на един от полицаите му направило впечатление, че 35-годишният Рафи се държал странно и очевидно му било некомфортно да седи. На логичния въпрос на полицаите мъжът отговорил, че страда от хемороиди. Това се сторило неубедително на представителите на реда, които откарали Рафи за преглед в болница. Там лекарите бързо установили истинската причина за неразположението на контрабандиста.
Цели шест часа отнело на полицаите и лекарите да извадят диамантите от стомаха на контрабандиста, като прец цялото време му давали слабителни и го хранели с банани.
При последвалите разпити, злополучния контрабандист си признал, че до момента е извършил три успешни влизания в Индия, като е пренасял в стомаха си диаманти. Четвъртия път се оказал фатален за него и бил заловен.
Освен това Мохамед Рафи признал също, че този опит, който едва не коствал живота му, поръчителите на обичайната форма на контрабанда платили на "мулето" по-малко от 225 долара.
......................

Novinite24 Headline Animator

В БЛОГА СА ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ ОТ БЪЛГАРСКИ И СВЕТОВНИ ИНФОРМАЦИОННИ АГЕНЦИИ И САЙТОВЕ.NOVINITE24 НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА СЪДЪРЖАНИЕТО НА КОЙТО И ДА Е САЙТ ДОСТИГНАТ ЧРЕЗ ВЪНШНИ ЛИНКОВЕ ОТ NOVINITE24. ИЗТОЧНИЦИ:

БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ , WWW.BNR.BG , DARIKNEWS.BG, BGNES.COM,ACTUALNO.COM, BTA.BG, PODLUPA.BG,DW, RAZKRITIA.COM, КЛЮКИ.БГ И ДРУГИ СВОБОДНИ ИЗТОЧНИЦИ.