Мащеха уби момче на годинка и половина и го затрупа с дюшеци

34-годишната П.Д. от с. Ягодово е арестувана по обвинение, че е убила по непредпазливост дете на година и половина.На 24 август около 2.20 ч в РУ "Полиция" - Гълъбово е получено съобщение за изчезване на въпросното дете от дома му.

Изпратеният на място полицейски екип е установил, че момченцето е било отглеждано от биологичния си баща (който в момента бил на работа) и неговата съжителка П.Д., която не е майка на детето.

Полицаите открили трупа на детето, затрупан с дюшеци и стари завивки в необитавана стая на втория етаж в къщата. Според данните от направената аутопсия и съдебно-медицински изследвания, смъртта е настъпила вследствие усложнения от получена коремна травма.

На задържаната жена е повдигнато обвинение за причиняване на смърт по непредпазливост, вследствие нанесена телесна повреда, а днес Окръжен съд - Стара Загора, й е взел мярка за неотклонение "Задържане под стража".

На второто дете, отглеждано в семейството, е предоставена полицейска закрила и е поискано съдействие от Отдела за закрила на детето, съобщава news.bg. ......................

Novinite24 Headline Animator

В БЛОГА СА ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ ОТ БЪЛГАРСКИ И СВЕТОВНИ ИНФОРМАЦИОННИ АГЕНЦИИ И САЙТОВЕ.NOVINITE24 НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА СЪДЪРЖАНИЕТО НА КОЙТО И ДА Е САЙТ ДОСТИГНАТ ЧРЕЗ ВЪНШНИ ЛИНКОВЕ ОТ NOVINITE24. ИЗТОЧНИЦИ:

БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ , WWW.BNR.BG , DARIKNEWS.BG, BGNES.COM,ACTUALNO.COM, BTA.BG, PODLUPA.BG,DW, RAZKRITIA.COM, КЛЮКИ.БГ И ДРУГИ СВОБОДНИ ИЗТОЧНИЦИ.