Вицепремиер е ще е кандидат на ГЕРБ за президент !

boyko_borisov3ГЕРБ има своя кандидат за президент и това не съм аз, а вицепремиер. Така премиерът Бойко Борисов отговори на журналистически въпрос в кулоарите на парламента, съобщава БТА. След вчерашното изявление на държавния глава Георги Първанов, че ще се видят на избори, нямало шанс президент и премиер да се разберат и да работят заедно срещу кризата, стана още ясно от думите на министър-председателя. "Простата причина е, че той прави свой политически проект, който минава през загубата на ГЕРБ, свалянето на правителството и идването му на власт", коментира Бойко Борисов.
Премиерът не харесвал работата на заместник-министъра на земеделието Преслав Борисов, който вчера подаде оставка.
Все още се дискутира "за" и "против" вдигането на ДДС, каза още премиерът. Какви ще са процентите, с които налогът ще скочи, ако се стигне до такова решение, ще стане ясно в сряда.
......................

Novinite24 Headline Animator

В БЛОГА СА ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ ОТ БЪЛГАРСКИ И СВЕТОВНИ ИНФОРМАЦИОННИ АГЕНЦИИ И САЙТОВЕ.NOVINITE24 НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА СЪДЪРЖАНИЕТО НА КОЙТО И ДА Е САЙТ ДОСТИГНАТ ЧРЕЗ ВЪНШНИ ЛИНКОВЕ ОТ NOVINITE24. ИЗТОЧНИЦИ:

БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ , WWW.BNR.BG , DARIKNEWS.BG, BGNES.COM,ACTUALNO.COM, BTA.BG, PODLUPA.BG,DW, RAZKRITIA.COM, КЛЮКИ.БГ И ДРУГИ СВОБОДНИ ИЗТОЧНИЦИ.