С дъжд и гръмотевици ще започне новата седмица!

Времето ще се развали и новата седмица ще започне с облаци и хлад, прогнозират синоптиците. В Западна България ще завали още в понеделник, като на места дъждът ще е придружен от гръмотевици.

Валежите обаче ще са краткотрайни и няма да са повече от 3-4 л/кв. м. Постепенно лошото време ще обхване цялата страна. Сутрините ще са студени с температури от 2 до 7 градуса, а следобед живакът ще се качва до 13-18.

В четвъртък дъждът ще спре и слънчевите часове ще започнат да се увеличават. В събота и неделя ще е топло с температури 18-23 градуса.

По високите части на планините снежната покривка е 130-150 см. Условията за ски са идеални. Над 1700 м се очаквали още валежи. ......................

Novinite24 Headline Animator

В БЛОГА СА ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ ОТ БЪЛГАРСКИ И СВЕТОВНИ ИНФОРМАЦИОННИ АГЕНЦИИ И САЙТОВЕ.NOVINITE24 НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА СЪДЪРЖАНИЕТО НА КОЙТО И ДА Е САЙТ ДОСТИГНАТ ЧРЕЗ ВЪНШНИ ЛИНКОВЕ ОТ NOVINITE24. ИЗТОЧНИЦИ:

БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ , WWW.BNR.BG , DARIKNEWS.BG, BGNES.COM,ACTUALNO.COM, BTA.BG, PODLUPA.BG,DW, RAZKRITIA.COM, КЛЮКИ.БГ И ДРУГИ СВОБОДНИ ИЗТОЧНИЦИ.