Боби Турбото - най-добър танцьор при мъжете във VIP Dance..
Журито на VIP Dance отсъди максимален брой точки само на две от звездите, излезли  на танцувалната арена един срещу друг със солови изпълнения.
С лунната походка, запазена марка на Краля на Попа, Боби Турбото бе определен като най-добър танцьор при мъжете. Перфектното изпълнение на танго на гимнастичката Симона Пейчева грабна признанието на журито, което я оцени с 30 точки.
„Аз също мога да правя шпагати", закани се Райна във видео визитката преди изпълнението си по адрес на Симона. И го изпълни, впечатлявайки журито с избора на „нетрадиционен танц" за нейното амплоа, а именно хип-хоп.
Тя бе единствената участничка, която сподели, че често не е била съгласна с отбора си за хореографиите, които изпълняват и е доволна от трудната задача да танцува сама на сцената. Въпреки това, с 1 точка по-малко тя отстъпи титлата за най-добра танцьорка при жените на Симона.
„Ако двата отбора се срещнат на финал, ще хвърчат искри, пера и ще стане страшно шоу", беше коментарът на Крум преди общото им изпълнение на индийски танц. За момент двата преки конкуренти трябваше да заровят томахавките и да се превърнат в един тим за общия си танц.
Именно това са и двата отбора, които се класираха за полуфиналите във VIP Dance. Контемпорарито на Фери и преобразяването на Крум в лъв, свирещ на флейта, за което  Нешка Робева отсече „играеше като разглезено пуделче",  спасиха от елиминации двата отбора.
Соловите изпълнения предизвикаха истинско разногласие в оценките на журито. Като кулминацията бе пантонима на Ники Сотиров, на която Галена вдигна четворка с коментара „страхотен етюд, но очаквах и да изтанцуваш нещо".
На другата крайност бе Нешка Робева. Тя определи неговото контемпорари като „най-добрия танц през целия VIP Dance" и допълни, че ако нашата публика гледаше повече денс театър, а не чалга, щеше да го разбере и изключително да го хареса. По късно, обаче тя се извини за острите си реплики към публиката, виждайки бурните аплодисменти за контемпорарито на Фери.
Единодушни бяха и двете обаче за изпълнението на Анелия Раленкова. „Ани загуби, защото се подаде на сантимента",  каза „желязната лейди" в журито.  След танца Анелия сподели, че е избрала болерото, защото това е било най-силнато й и последното съчетание преди да се раздели с художествената гимнастика преди 25 години.
„Жените изглеждат по-амбициозни, но мъжете се оказаха по-добрите танцьори", обобщи Галена след соловите изпълнения на звездите във VIP Dance. „Към женския танц ние имаме повече изисквания", допълни Нешка Робева и това го показаха оценките на журито.
С най-ниски лични резултати вчера бяха оценени изпълненията на Кристина Милева и Тереза Маринова, съответно с 23 и 24 точки.
Кои ще са другите три отбора, които ще се класират за полуфиналите във  VIP Dance, ще определят зрителите със своя вот в петъчната вечер на елиминации. ......................

Novinite24 Headline Animator

В БЛОГА СА ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ ОТ БЪЛГАРСКИ И СВЕТОВНИ ИНФОРМАЦИОННИ АГЕНЦИИ И САЙТОВЕ.NOVINITE24 НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА СЪДЪРЖАНИЕТО НА КОЙТО И ДА Е САЙТ ДОСТИГНАТ ЧРЕЗ ВЪНШНИ ЛИНКОВЕ ОТ NOVINITE24. ИЗТОЧНИЦИ:

БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ , WWW.BNR.BG , DARIKNEWS.BG, BGNES.COM,ACTUALNO.COM, BTA.BG, PODLUPA.BG,DW, RAZKRITIA.COM, КЛЮКИ.БГ И ДРУГИ СВОБОДНИ ИЗТОЧНИЦИ.