Снимат филм за Бон Джоуви ..
Нов филм за Джон Бон Джоуви предстои да излезе на 1 декември, съобщават светски хроникьори. DVD-то ще събере най-доброто от двата концерта на Бон Джоуви в "Медисън Скуеър Гардън" от турнето Lost Highway. 
Филмът Live at Madison Square Garden е заснет с помощта на 23 HD камери, а режисьор е по-малкият брат на Бон Джоуви - Антъни.

Сред песните, изпълнени по време на историческите концерти, са Have A Nice Day, Always, Wanted Dead Or Alive, Livin' On A Prayer, както и кавър на парчето на Ленърд Коен Hallelujah, която самият той определя като една от най-добрите.


В Blu-Ray версията на диска ще има и специален бонус - документалният филм When We Were Beautiful, който проследява рекордното като посещаемост и приходи турне Lost Highway на Бон Джоуви от 2008г.

......................

Novinite24 Headline Animator

В БЛОГА СА ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ ОТ БЪЛГАРСКИ И СВЕТОВНИ ИНФОРМАЦИОННИ АГЕНЦИИ И САЙТОВЕ.NOVINITE24 НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА СЪДЪРЖАНИЕТО НА КОЙТО И ДА Е САЙТ ДОСТИГНАТ ЧРЕЗ ВЪНШНИ ЛИНКОВЕ ОТ NOVINITE24. ИЗТОЧНИЦИ:

БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ , WWW.BNR.BG , DARIKNEWS.BG, BGNES.COM,ACTUALNO.COM, BTA.BG, PODLUPA.BG,DW, RAZKRITIA.COM, КЛЮКИ.БГ И ДРУГИ СВОБОДНИ ИЗТОЧНИЦИ.