Министри аплодират Лили..


Лили в по френски еротична стойка с китариста

БУЛФОТО

Министърът на културата Вежди Рашидов, съпругата му д-р Снежана Бахарова, първата дама на образованието у нас Йорданка Фандъкова и колегата й от земеделието Мирослав Найденов почти танцуваха в правителствената ложа, докато слушаха и гледаха Лили Иванова.
Примата на родната естрада направи грандиозно шоу по френски в зала 1 на НДК. Кристиян Хол, композиторът на Джони Холидей, дойде да я чуе. След изявата й в парижката зала "Олимпия" той написа песен специално за нея, която звездата представи за първи път у нас. Нарича се "В името на честта", но може да се преведе и като "Заради вярата".
Шеметната Лили изпълни парчето в оригинал и посочи с пръст госта, който махаше от публиката в компанията на Стефан Зашев, европейския й продуцент.

Невероятната дама бе във върхова форма. А в перфектното й шоу имаше и много други френски елементи - от патъците до екстравагантните червени кожени ръкавици, които покриваха ръцете й чак до лактите.

Тя излезе с триото си Огнян Енев, Бисер Иванов и Орлин Цветанов и смени само два супер стилни тоалета. Започна със стари парчета, а после подкара с напълно свежи, едно от които по неин текст и музика на китариста, с когото чупеше по френски еротични стойки. На песента "Искам те", докато двамата гънеха тела в прегръдка, оркестрината скочи на крака. На финалната "Панаири" Лили размаха кърпичка и народът изпадна в еуфория.
Людмила Първанова
......................

Novinite24 Headline Animator

В БЛОГА СА ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ ОТ БЪЛГАРСКИ И СВЕТОВНИ ИНФОРМАЦИОННИ АГЕНЦИИ И САЙТОВЕ.NOVINITE24 НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА СЪДЪРЖАНИЕТО НА КОЙТО И ДА Е САЙТ ДОСТИГНАТ ЧРЕЗ ВЪНШНИ ЛИНКОВЕ ОТ NOVINITE24. ИЗТОЧНИЦИ:

БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ , WWW.BNR.BG , DARIKNEWS.BG, BGNES.COM,ACTUALNO.COM, BTA.BG, PODLUPA.BG,DW, RAZKRITIA.COM, КЛЮКИ.БГ И ДРУГИ СВОБОДНИ ИЗТОЧНИЦИ.