Опасни връзки на дансинга

Миодраг Иванов, Фахрадин, Зара и Нед се оглеждат за гаджета



Фахрадин също се оглежда за гадже
БУЛФОТО

Докато се правят на Джинджър и Фред, звездите на дансинга явно или тайно се оглеждат и за гаджета. Зрителите, които понякога се поотегчават от напъните на известните да гонят световните образци в хореографията, вече залагат дали ще има нови любовни двойки след финала на танцувалните шоута.
Във VIP Dance по Нова горещата комбинация е Райна-Светльо. Хубавата жена отрича, че се гаджета, но очевидци на нежните отношения между тях твърдят обратното. Фахрадин, сексапилният момък от "Забранена любов", май също е свободен. Каквито й дибидюс снимки да си е правил на млади зелени години, никой не може да отрече, че флуидите му са на стопроцентов мачо.
За Милен Цветков пък никой не смее да каже каквото и да било за личния му живот. Той е обвит в категорична тайнственост. Това обаче съвсем не означава, че водещият не хвърля по едно око на Евите около него. При Камен Воденичаров, един от най-заможните ергени в родната шоуиндустрия, ситуацията също е сложна. За Нед твърдо се знае, че си няма изгора. Надали обаче Зара би му обърнала повторно внимание след първия им еротичен етюд някога в "Биг брадър". Момичето се оглежда за юнак с добри авоари. Така е свикнала, лошо няма. Още повече че рейтингът й пред плейбоите напоследък се качва значително. Христо Сираков дори вече сигурно съжалява за прекъснатата от него връзка.

В Dansing stars 2 по bTV най-ококореният ерген май е Миодраг Иванов. Ако обаче изгони още една партньорка, ще му излезе име. Чедото на българо-сръбската бойна дружба има три брака в житейската си кариера. Първата му съпруга, изключително изтънчената Аврора, дъщерята на великия карикатурист Теню Пиндарев, загина в самолетната катастрофа с Паша Христова. Другата му голяма любов, супермоделът Йохана, му ражда син Миодраг. Вариететната актриса Диди Цанева, която работи в най-големите циркове по света, е последната засега официална муза в живота му.

Етиен Леви също е висока летва за нежния пол - забележителен кавалер, топартист, мъж, който може да те забавлява поне през половината денонощие. По едно време го спрягаха с Маги от "Мюзик айдъл".

Венета Харизанова, страхотната манекенка, чиято гръдна обиколка е напълно естествена и фамозна, официално е мома. Но не си позволява да се озърта, защото кавалерът й е повече от сериозен. Българската Моника Белучи дори вече съжалява за снимките си в "Плейбой".
Кристина Димитрова на хартия също е мома, но от години живее в щастлив дует с Васко. Затова пък Аксиния Ченкова от Свищов също е в ловния списък на милионерите. За дипломираната счетоводителка се говори, че някои от най-богатите българи в Европа са готови да инвестират в талантите й.
......................

Novinite24 Headline Animator

В БЛОГА СА ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ ОТ БЪЛГАРСКИ И СВЕТОВНИ ИНФОРМАЦИОННИ АГЕНЦИИ И САЙТОВЕ.NOVINITE24 НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА СЪДЪРЖАНИЕТО НА КОЙТО И ДА Е САЙТ ДОСТИГНАТ ЧРЕЗ ВЪНШНИ ЛИНКОВЕ ОТ NOVINITE24. ИЗТОЧНИЦИ:

БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ , WWW.BNR.BG , DARIKNEWS.BG, BGNES.COM,ACTUALNO.COM, BTA.BG, PODLUPA.BG,DW, RAZKRITIA.COM, КЛЮКИ.БГ И ДРУГИ СВОБОДНИ ИЗТОЧНИЦИ.