Станишев съжалява, че не си е подал оставката след загубата на изборите..


Лидерът на БСП Сергей Станишев заяви пред началото на градската конференция на партията в София, че отчита като грешка това, че не си е подал оставката след загубата на парламентарните избори.

Конференцията на столичната организация на БСП трябва да утвърди номинацията на червения общински съветник Георги Кадиев за кандидат на БСП за кмет на София.

Социалистическата партия има всички шансове да постигне добър резултат на предстоящите частични местни избори в София, обяви пред градската конференция Георги Кадиев.

Председателят на столичната организация на БСП Румен Овчаров обяви пред градската конференция на партията, че след 47 конгрес на БСП на 18 октомври ще се оттегли от поста си, съобщи "bgfactor". ......................

Novinite24 Headline Animator

В БЛОГА СА ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ ОТ БЪЛГАРСКИ И СВЕТОВНИ ИНФОРМАЦИОННИ АГЕНЦИИ И САЙТОВЕ.NOVINITE24 НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА СЪДЪРЖАНИЕТО НА КОЙТО И ДА Е САЙТ ДОСТИГНАТ ЧРЕЗ ВЪНШНИ ЛИНКОВЕ ОТ NOVINITE24. ИЗТОЧНИЦИ:

БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ , WWW.BNR.BG , DARIKNEWS.BG, BGNES.COM,ACTUALNO.COM, BTA.BG, PODLUPA.BG,DW, RAZKRITIA.COM, КЛЮКИ.БГ И ДРУГИ СВОБОДНИ ИЗТОЧНИЦИ.