Детски капан за Вальо Спринцовката..


Подлъгаха педофила да отиде сам в полицията, призна си всичко


Мъжът със спринцовките е арестуван, спете спокойно, майки! Това съобщение напълни всички детски форуми само минути след като вътрешният министър Цветан Цветанов съобщи, че извергът с инжекциите е задържан.

Педофилът тормози софийските деца цели 9 години преди да бъде закопчан. 47-годишният Валентин Петков бе арестуван в понеделник привечер след перфектна операция на столичните и пловдивските полицаи.
За залавянето му обаче най-много помогнала последната жертва на извратеняка - 8-годишно момиченце, което било нападнато от Валентин на 8 октомври тази година в карловското с. Ведрара. След като я инжектирал, педофилът тръгнал да бяга. Момиченцето обаче се обърнало и видяло колата на изрода. След това успяло да я опише подробно пред полицаите. Запомнило и част от номера на колата. Ченгетата веднага издирили автомобила и попаднали на 47-годишния Валентин. След това полицаи под прикритие го открили и снимали. Оказало се, че фотосите съвпадат изцяло с описанията, които малките жертви са дали. За да не избяга, униформените решили да му скроят капан, в който Валентин сам да падне. Така и станало. Полицаите му пуснали покана да се яви в Девето РПУ в столицата, тъй като с автомобила му имало проблем. След като Валентин отишъл в районното, част от хлапетата го разпознали. Криминалистите използвали утвърден в Щатите метод за арест, тъй като педофилите са склонни към самоубийство и при най-малките съмнения, че могат или са разкрити, довериха униформени.

Още при първия разпит извратенякът признал за част от гнусните престъпления, които е извършвал с децата. Не пожелал обаче да каже как и кога е подбирал жертвите си. Разказал, че купувал спринцовките преди всяко нападение и никога не използвал една и съща игла при атаките. В спринцовките пък слагал чиста вода или физиологичен разтвор. Валентин не е обяснил на психолозите от МВР защо е извършвал убожданията на децата. "Лекувах ги, защото бяха тъжни", било единственото му обяснение. Тепърва експертите от МВР ще правят пълен психопортрет на Валентин и ще установяват педофилските му наклонности. Досега официално регистрираните жертви на престъпника са 18. Криминалисти обаче предполагат, че има още дузина деца, които от страх не са казали за убождането им нито на родителите си, нито на полицаи. От МВР обаче призовават всички пострадали от извратеняка хлапета и техните родители да подадат жалби, за да може престъпникът да лежи дълго в затвора заради атаките, които е извършвал срещу малки деца.
Десислава Георгиева
......................

Novinite24 Headline Animator

В БЛОГА СА ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ ОТ БЪЛГАРСКИ И СВЕТОВНИ ИНФОРМАЦИОННИ АГЕНЦИИ И САЙТОВЕ.NOVINITE24 НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА СЪДЪРЖАНИЕТО НА КОЙТО И ДА Е САЙТ ДОСТИГНАТ ЧРЕЗ ВЪНШНИ ЛИНКОВЕ ОТ NOVINITE24. ИЗТОЧНИЦИ:

БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ , WWW.BNR.BG , DARIKNEWS.BG, BGNES.COM,ACTUALNO.COM, BTA.BG, PODLUPA.BG,DW, RAZKRITIA.COM, КЛЮКИ.БГ И ДРУГИ СВОБОДНИ ИЗТОЧНИЦИ.