Роби Уилямс се отказа от турнето си от страх..

hotnews.bg

Роби Уилямс не се осмели да тръгне на турне в подкрепа на новия си албум. Дискът със заглавие "Reality Killed The Video Star" ще се появи на бял свят на 9 ноември 2009 година, три години след неособено успешния предпоследен албум на изпълнителя "Rudebox". По думите на самия Роби, той се страхува за душевното си здраве.

"Аз даже не мога да си представя да тръгна на турне. Това ми действа подтискащо. Отначало съм доволен, но постепенно пътуването започва да ме уморява и с всеки ден се чувствам все по-зле и по-зле. Не мога нищо да направя - това е по-силно от мен. В крайна сметка всичко завършва с нервен срив и клиника" - цитира признанията на Роби ContactMusic.

Освен всичко ексвокалистът на Take That споделя, че "ужасно се страхува да излезе на сцена", но се опитва мъжествено да се бори с този страх. Така ли иначе на 20 октомври той ще трябва да застане пред публиката на фестивала "Electric Proms", организиран от BBC. Неговото участие ще се излъчи директно в ефир в 200 кина в цяла Европа.

На 12 октомври е премиерата на новия сингъл "Bodies" от албума "Reality Killed The Video Star".

......................

Novinite24 Headline Animator

В БЛОГА СА ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ ОТ БЪЛГАРСКИ И СВЕТОВНИ ИНФОРМАЦИОННИ АГЕНЦИИ И САЙТОВЕ.NOVINITE24 НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА СЪДЪРЖАНИЕТО НА КОЙТО И ДА Е САЙТ ДОСТИГНАТ ЧРЕЗ ВЪНШНИ ЛИНКОВЕ ОТ NOVINITE24. ИЗТОЧНИЦИ:

БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ , WWW.BNR.BG , DARIKNEWS.BG, BGNES.COM,ACTUALNO.COM, BTA.BG, PODLUPA.BG,DW, RAZKRITIA.COM, КЛЮКИ.БГ И ДРУГИ СВОБОДНИ ИЗТОЧНИЦИ.