Жената не е издържала шока от труса

59-годишна жена не е издържала шока от нощното земетресение и е починала, стана ясно от предаването "Гореща точка" на Николай Бареков. Информацията е от кмета на Кюстендил Петър Паунов.
Жената е ромка и живее в ромския квартал на града.
Междувременно 65 души с различни наранявания и високо кръвно са потърсили медицинска помощ в Пирогов до 8 часа сутринта. Четирима от тях са в по-тежко състояние и са приети за стационарно лечение.
Високо кръвно, временна загуба на съзнание, натъртване на ребра и други крайници, са най-честите причини за търсенето на медицинска помощ. По-късно стана ясно, че 19 от пострадалите и приети в болници са с луксации на раменни стави и порезни рани от счупени стъкла. 17 души са потърсили помощ на хирург, а други 12 са се обърнали към неврохирург.
Актуализация в 10,20 часа:
Единствената засега жертва на среднощните земетресения се казва Лидия Герасимов, съобщи БЛИЦ. Тя е на 59 години и живее на улица "Метковец" в ромската махала в Кюстендил.
......................

Novinite24 Headline Animator

В БЛОГА СА ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ ОТ БЪЛГАРСКИ И СВЕТОВНИ ИНФОРМАЦИОННИ АГЕНЦИИ И САЙТОВЕ.NOVINITE24 НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА СЪДЪРЖАНИЕТО НА КОЙТО И ДА Е САЙТ ДОСТИГНАТ ЧРЕЗ ВЪНШНИ ЛИНКОВЕ ОТ NOVINITE24. ИЗТОЧНИЦИ:

БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ , WWW.BNR.BG , DARIKNEWS.BG, BGNES.COM,ACTUALNO.COM, BTA.BG, PODLUPA.BG,DW, RAZKRITIA.COM, КЛЮКИ.БГ И ДРУГИ СВОБОДНИ ИЗТОЧНИЦИ.