Отиде си великата Уитни Хюстън!

Суперзвездата на американската музика Уитни Хюстън почина на 48-годишна възраст. "За нещастие, това е истина", потвърди говорителката й Джил Фритцо. Хюстън е носителка на шест награди "Грами", включително песен и албум на годината - за саундтрака към филма "Бодигард".
Тя е била намерена мъртва в хотел "Бевърли Хилтън" в Лос Анжелис. Предишната нощ - четвъртък срещу петък, Уитни посетила холивудско парти, където изпяла няколко песни. Папарашки снимки показват, че още тогава по външни белези състоянието на звездата е повече от нелицеприятно.

След това Хюстън продължила да купонясва на четвъртия етаж на хотел "Бевърли Хилтън". На сутринта човек от антуража влязъл в стаята й и я видял в безпомощно състояние. Когато "Бърза помощ" дошла, певицата вече била некомуникативна, а малко по-късно починала.

Все още няма официална информация за причината за смъртта на Уитни Хюстън. Не е тайна обаче пристрастеността й към алкохола и най-вече към най-опасния вид кокаин - крек.


Whitney Houston I Wanna Dance with Somebody by Celtiemama ......................

Novinite24 Headline Animator

В БЛОГА СА ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ ОТ БЪЛГАРСКИ И СВЕТОВНИ ИНФОРМАЦИОННИ АГЕНЦИИ И САЙТОВЕ.NOVINITE24 НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА СЪДЪРЖАНИЕТО НА КОЙТО И ДА Е САЙТ ДОСТИГНАТ ЧРЕЗ ВЪНШНИ ЛИНКОВЕ ОТ NOVINITE24. ИЗТОЧНИЦИ:

БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ , WWW.BNR.BG , DARIKNEWS.BG, BGNES.COM,ACTUALNO.COM, BTA.BG, PODLUPA.BG,DW, RAZKRITIA.COM, КЛЮКИ.БГ И ДРУГИ СВОБОДНИ ИЗТОЧНИЦИ.