Дерат кожи с по 100 лева на час за разходка с яхта

Целодневна разходка с яхта за дамата на сърцето е най-новият хит сред събиращите тен край плажа влюбени мачовци.
Романтичният воаяж естествено е придружен с пенливо шампанско, което допълнително разхлажда нежежените от слънцето и морските вълни любовни страсти. Наемането на лодка за час излиза 100 лв., обясни капитан Росен Димов от Балчик.
Ако 60 минути с дамата на сърцето ви се струват прекалено малко, можете да си подарите частен круиз до Халкидики или Турция. Наемането на лодката за 7 дни излиза 2000 лв. Това обясни Николай Станев от морски клуб "Балчик". В тази цена влиза наемът на яхтата и екипажа, както и застраховката на туристите. Те сами избират какво да похапват и кои забележителности точно да посетят и разгледат. Гостите могат да бъдат максимум 6 за един круиз. Клиентите основно са българи и чужденци, които живеят у нас.
Изберете ли да си направите пикник на яхта пък, ще ви излезе 40-50 лева за ден. Ако искате да изпробвате късмета си и да прекарате деня с въдица в ръка на палубата 3-часовото удоволствие ще ви струва 30 лева на човек. За да подарите приключение на малчугана си, пък ще трябва да броите 25 лв. за пиратско парти. Децата се изрисуват и дегизират като кръвожадни корсари, а самата яхта е оборудвана като пиратски кораб. На борда им се организират и много игри, обясни Станев. Да се превъплътят в кожата на Джак Спароу най-често  избирали деца от Русия и Украйна.
 Виржиния Георгиева/стандартнюз ......................

Novinite24 Headline Animator

В БЛОГА СА ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ ОТ БЪЛГАРСКИ И СВЕТОВНИ ИНФОРМАЦИОННИ АГЕНЦИИ И САЙТОВЕ.NOVINITE24 НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА СЪДЪРЖАНИЕТО НА КОЙТО И ДА Е САЙТ ДОСТИГНАТ ЧРЕЗ ВЪНШНИ ЛИНКОВЕ ОТ NOVINITE24. ИЗТОЧНИЦИ:

БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ , WWW.BNR.BG , DARIKNEWS.BG, BGNES.COM,ACTUALNO.COM, BTA.BG, PODLUPA.BG,DW, RAZKRITIA.COM, КЛЮКИ.БГ И ДРУГИ СВОБОДНИ ИЗТОЧНИЦИ.