Видеото с ареста на Алексей Петров- манипулация.

Командосите го помолили да легне втори път на пода- не успели да заснемат кадъра! – с видео

Видеото от ареста на Алексей Петров, което вървя дни наред по всички възможни телевизии ще се окаже чиста манипулация. Това твърди в публикация от последния брой на в. „Галерия“ Явор Дачков. Журналистът е разговарял със свидетели на зрелищната МВР-акция, които се кълнат в следното: Бившият агент под прикритие посрещнал въоръжените до зъби барети облечен и готов да бъде отведен. Отворил им вратата с думите: Здравейте момчета!, а на лицето му била изписана 24-каратова усмивка. По време на самия арест пък камерата им засякла и операторът не могъл да заснеме така важният кадър, при който маскираните командоси просват Алексей на пода с думите: А си мръднал, а съм те разстрелял!!! Това наложило alexeipet2баретите съвсем приятелски да помолят Алексей да стане и отново да легне на пода по корем, за да може оператора този път да го заснеме както трябва. По нататъшната съдба на въпросния клип, който разтърси държавата, е ясна. Но именно този втори дубъл на видеото е показателен за цялата операция „Октопод“, пък и въобще за всички акции на МВР от последните месеци, с които министър Цветанов толкова се пъчи, убеден е Дачков. Журналистът прозира още изключителен фалш и демагогия зад факта, че заседанията на съда по делото срещу Алексей Петров са засекретени. А това, по думите му, значело само едно- че управляващите са гузни и не желаят истината за българския Октопод да излезе наяве!/skandalno.net

......................

Novinite24 Headline Animator

В БЛОГА СА ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ ОТ БЪЛГАРСКИ И СВЕТОВНИ ИНФОРМАЦИОННИ АГЕНЦИИ И САЙТОВЕ.NOVINITE24 НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА СЪДЪРЖАНИЕТО НА КОЙТО И ДА Е САЙТ ДОСТИГНАТ ЧРЕЗ ВЪНШНИ ЛИНКОВЕ ОТ NOVINITE24. ИЗТОЧНИЦИ:

БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ , WWW.BNR.BG , DARIKNEWS.BG, BGNES.COM,ACTUALNO.COM, BTA.BG, PODLUPA.BG,DW, RAZKRITIA.COM, КЛЮКИ.БГ И ДРУГИ СВОБОДНИ ИЗТОЧНИЦИ.