Нови мерки за US лотарията "Зелена карта"

Наближава началото за регистрация в лотарията „Зелена карта" за 2012 година. Предприети са нови мерки за по-голяма сигурност при провеждането на конкурса за желаещите да живеят и работят в САЩ, съобщи бТВ, цитирана от АСН.
Желаещите трябва да се регистрират в официалния сайт на лотарията в периода от 5 октомври до 3 ноември. Участниците трябва да запазят електронното потвърждение на своята регистрация. То им е необходимо, за да могат след 1 май 2011 г. да проверят дали са сред спечелилите. В сайта ще има информация как одобрените кандидати да продължат със своето участие.
След потвърждение на участието си в програмата, спечелилите ще получат имейл от Консулския център в Кентъки за насрочено интервю, но без да се съобщава деня и часа на интервюто.
Те ще бъдат обявени отново в базата данни на официалния сайт на лотарията.
С цел избягване на интернет измами, организаторите отбелязват, че не се изисква никакво заплащане за попълване на електронния формуляр за участие.
Официалният сайт на лотарията "Зелена карта" е http://www.dvlottery.state.gov. ......................

Novinite24 Headline Animator

В БЛОГА СА ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ ОТ БЪЛГАРСКИ И СВЕТОВНИ ИНФОРМАЦИОННИ АГЕНЦИИ И САЙТОВЕ.NOVINITE24 НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА СЪДЪРЖАНИЕТО НА КОЙТО И ДА Е САЙТ ДОСТИГНАТ ЧРЕЗ ВЪНШНИ ЛИНКОВЕ ОТ NOVINITE24. ИЗТОЧНИЦИ:

БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ , WWW.BNR.BG , DARIKNEWS.BG, BGNES.COM,ACTUALNO.COM, BTA.BG, PODLUPA.BG,DW, RAZKRITIA.COM, КЛЮКИ.БГ И ДРУГИ СВОБОДНИ ИЗТОЧНИЦИ.