Коза прати пенсионер в болница

88-годишен американски пенсионер от щата Джорджия постъпи в болница, след като бе нападнат от съседската коза, пише Atlanta Journal Constitution.

Уестър Дейвис разказал на полицията, че козата го нападнала, след като излязъл от работилницата си. Тя го повалила на земята и започнала да го боде с рогата си, като не му давала възможност да стане. Борбата продължила близо час, след което домашното добиче най-невъзмутимо се оттеглило. Изгубилият ума и дума пенсионер едвам се довлякъл до дома си, където се обадил на полицията и на “Бърза помощ“. Когато полицаите открили собственика на животното, той казал, че козата изчезнала преди време, а той не могъл да я открие. Служителите на реда обаче го предупредили, че ще трябва да отговаря задето е оставил животното без надзор. Подобен случай имаше в Австралия през пролетта. Тогава козел се нахвърли върху обитатели на дом за възрастни. Трима от тях получиха контузии и бяха изпратени в болница. /БГНЕС
Вашингтон / САЩ ......................

Novinite24 Headline Animator

В БЛОГА СА ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ ОТ БЪЛГАРСКИ И СВЕТОВНИ ИНФОРМАЦИОННИ АГЕНЦИИ И САЙТОВЕ.NOVINITE24 НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА СЪДЪРЖАНИЕТО НА КОЙТО И ДА Е САЙТ ДОСТИГНАТ ЧРЕЗ ВЪНШНИ ЛИНКОВЕ ОТ NOVINITE24. ИЗТОЧНИЦИ:

БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ , WWW.BNR.BG , DARIKNEWS.BG, BGNES.COM,ACTUALNO.COM, BTA.BG, PODLUPA.BG,DW, RAZKRITIA.COM, КЛЮКИ.БГ И ДРУГИ СВОБОДНИ ИЗТОЧНИЦИ.