Яне загрижен за здравето на Бойко ..




"Не е здравословна тази изнервеност на премиера спрямо РЗС, защото Бойко Борисов никога не е гласувал за нас, а ние сме гласували за него да бъде министър-председател на Република България. Бих искал да помоля г-н Борисов да спре да говори за тези 2.9% на РЗС в София, защото ще започна да се съмнявам, че ГЕРБ тенденциозно премълчава грандиозните изборни фалшификации в столицата. Това заяви Яне Янев, лидер на РЗС, в интервю за предаването на БНР "Неделя 150". Той обясни, че частичните избори са обжалвани във Върховния административен съд и е подаден сигнал във Върховна касационна прокуратура.
"Чакаме компетентните институции да се произнесат", допълни Янев, предаде агенция Фокус.
"Ние с нищо не сме обидили г-н Борисов като сме казали, че във всички партии, участвали в правителства през тези 20 години, са имали проблеми с вътрешни лобита", коментира още Яне Янев.
Във връзка с лобитата в ГЕРБ лидерът на РЗС обясни, че по принцип е редно всеки още в началото на мандата да се предпази.
actualno.com
......................

Novinite24 Headline Animator

В БЛОГА СА ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ ОТ БЪЛГАРСКИ И СВЕТОВНИ ИНФОРМАЦИОННИ АГЕНЦИИ И САЙТОВЕ.NOVINITE24 НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА СЪДЪРЖАНИЕТО НА КОЙТО И ДА Е САЙТ ДОСТИГНАТ ЧРЕЗ ВЪНШНИ ЛИНКОВЕ ОТ NOVINITE24. ИЗТОЧНИЦИ:

БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ , WWW.BNR.BG , DARIKNEWS.BG, BGNES.COM,ACTUALNO.COM, BTA.BG, PODLUPA.BG,DW, RAZKRITIA.COM, КЛЮКИ.БГ И ДРУГИ СВОБОДНИ ИЗТОЧНИЦИ.