Христо Стоичков на косъм от линч


Брониран джип го измъква от свирепи ултраси


Христо Стоичков оживя в Южна Африка благодарение на мощния си спринт и полицейски брониран джип.
Над 200 обезумели свирепи фенове на Мамелъди Съндаунс искали да линчуват треньора, след като отборът загубил 2:4 от Бидвест Уитс Юнивърсити.
Тази неочаквана загуба закотвила тима на Камата на дъното в класирането, само на точка над изпадащите.
Мамелъди, който декларира шампионски амбиции преди началото на сезона, няма победа повече от месец и не е спечелил нито един от последните си пет мача.
Бесни фенове дебнели Стоичков пред Бидвест Стейдиъм. Камата обаче ги финтирал и с мощен спринт успял да стигне до полицейски джип, с който се изнизал от стадиона напълно невредим.
Наставникът на Съндаунс ще отнесе солидна глоба от Висшата лига на Южна Африка, тъй като местни журналисти се оплакали от неговото поведение след двубоя. Бившият селекционер на България отказал да говори с медиите, което е в разрез с правилата на местната федерация./standartnews ......................

Novinite24 Headline Animator

В БЛОГА СА ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ ОТ БЪЛГАРСКИ И СВЕТОВНИ ИНФОРМАЦИОННИ АГЕНЦИИ И САЙТОВЕ.NOVINITE24 НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА СЪДЪРЖАНИЕТО НА КОЙТО И ДА Е САЙТ ДОСТИГНАТ ЧРЕЗ ВЪНШНИ ЛИНКОВЕ ОТ NOVINITE24. ИЗТОЧНИЦИ:

БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ , WWW.BNR.BG , DARIKNEWS.BG, BGNES.COM,ACTUALNO.COM, BTA.BG, PODLUPA.BG,DW, RAZKRITIA.COM, КЛЮКИ.БГ И ДРУГИ СВОБОДНИ ИЗТОЧНИЦИ.