Суейзи се изповядва от отвъдното..


Мемоарите на Патрик Суейзи излизат само две седмици след смъртта му от рак на панкреаса. Звездата от "Мръсни танци" и "Дух" почина на 14 септември в Лос Анджелис на 57 години, а на 29 септември спомените му ще бъдат в ръцете на американските читатели. През февруари той разкри плановете си да напише книга за живота си с помощта на съпругата Лайза Ниеми. "Времето на моя живот" вече е готова и феновете на Патрик ще могат да прочетат всичко за борбата му с рака, за кариерата и за любовта му към Лайза. Там Суейзи споделя, че когато научил за заболяването си, помислил, че това е "жестока шега". "Не можеше да умирам, имах прекалено много неща, за които да живея", пише актьорът. Той отказвал да взема лекарства, защото се опасявал, че по този начин няма да може да работи върху новия си тв сериал The Beast. "Никога не съм вземал обезболяващи, защото те притъпяват не само болката, но и остротата на ума."
Суейзи споделя още, че е бил "решен да живее, докато бъде открито лечение", но в крайна сметка се примирил с факта, че бавно губи битката, след като научил, че туморът се е разпространил и в черния му дроб.
Тези дни тялото на актьора ще бъде кремирано и прахът му ще бъде разпръснат над любимото му ранчо в Ню Мексико.
standartnews.com ......................

Novinite24 Headline Animator

В БЛОГА СА ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ ОТ БЪЛГАРСКИ И СВЕТОВНИ ИНФОРМАЦИОННИ АГЕНЦИИ И САЙТОВЕ.NOVINITE24 НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА СЪДЪРЖАНИЕТО НА КОЙТО И ДА Е САЙТ ДОСТИГНАТ ЧРЕЗ ВЪНШНИ ЛИНКОВЕ ОТ NOVINITE24. ИЗТОЧНИЦИ:

БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ , WWW.BNR.BG , DARIKNEWS.BG, BGNES.COM,ACTUALNO.COM, BTA.BG, PODLUPA.BG,DW, RAZKRITIA.COM, КЛЮКИ.БГ И ДРУГИ СВОБОДНИ ИЗТОЧНИЦИ.