Най-младият кмет в България си търси кметша

"Да си кмет на 18 е нещо нестандартно, може би", призна пред бТВ новоизбраният кмет на Горна и Долна Секирна Лъчезар Лазов. „Кметът на едно такова населено място, единственото, което може да прави е да иска пари от общинския бюджет, тъй като в кметството на Долна секирна няма заложен никакъв бюджет".

Лазов призна, че все още не е бил на новото си работни място, тъй като официално още не е влязъл в длъжност. Той ще положи клетва в четвъртък. "Кметът трябва да иска, да настоява за проекти в селото", каза още той.

На най-младият кмет на населено място у нас предстоят кандидатстудентски изпити - мисли да кандидатства Публична администрация в Благоевград.

"Ще търсим кметша на селото тепърва", призна Лазов и добави "Тя може и да е вносна, може и да внесем кметша". ......................

Novinite24 Headline Animator

В БЛОГА СА ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ ОТ БЪЛГАРСКИ И СВЕТОВНИ ИНФОРМАЦИОННИ АГЕНЦИИ И САЙТОВЕ.NOVINITE24 НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА СЪДЪРЖАНИЕТО НА КОЙТО И ДА Е САЙТ ДОСТИГНАТ ЧРЕЗ ВЪНШНИ ЛИНКОВЕ ОТ NOVINITE24. ИЗТОЧНИЦИ:

БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ , WWW.BNR.BG , DARIKNEWS.BG, BGNES.COM,ACTUALNO.COM, BTA.BG, PODLUPA.BG,DW, RAZKRITIA.COM, КЛЮКИ.БГ И ДРУГИ СВОБОДНИ ИЗТОЧНИЦИ.