Дейвид Бекъм се готви за телевизионна кариера ..

hotnews.bg

Както стана известно, футболната звезда Дейвид Бекъм сериозно се е заел със своя глас и реч. Футболистът взема уроци по ораторско майсторство. Преди него уроци по риторика започна съпругата на спортиста Виктория Бекъм.

А сега и Дейвид реши да поправи произношението си и да понижи тона на гласа си. Той смята, че това ще увеличи неговите шансове за телевизионна кариера, след като приключи с футбола. Източник на британския вестник Daily Star разказва:

"Дейвид е решил да получи работа в телевизията, след като напусне спорта. Най-вероятно това ще се случи след края на следващата Световна купа. Той има необходимите знания и външност, но разбира, че трябва да поработи над гласа и речта си. Виктория знае, че англичанин може да пробие в САЩ само ако американците разбират какво говори." Миналото лято Пош Спайс взе няколко урока по "лицева мимика" и риторика, преди да се изяви като съдия в шоуто American Idol.
......................

Novinite24 Headline Animator

В БЛОГА СА ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ ОТ БЪЛГАРСКИ И СВЕТОВНИ ИНФОРМАЦИОННИ АГЕНЦИИ И САЙТОВЕ.NOVINITE24 НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА СЪДЪРЖАНИЕТО НА КОЙТО И ДА Е САЙТ ДОСТИГНАТ ЧРЕЗ ВЪНШНИ ЛИНКОВЕ ОТ NOVINITE24. ИЗТОЧНИЦИ:

БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ , WWW.BNR.BG , DARIKNEWS.BG, BGNES.COM,ACTUALNO.COM, BTA.BG, PODLUPA.BG,DW, RAZKRITIA.COM, КЛЮКИ.БГ И ДРУГИ СВОБОДНИ ИЗТОЧНИЦИ.