Скандално видео: митничари просят по 5 Euro от всяка кола

На това видео попаднах в Youtube,което ме отведе до турския сайт,в който се описва корупцията по митниците ни.Ще бъда благодарен ,ако някой преведе текста,въпреки,че видеото е достатъчно красноречиво..


БЪЛГАРСКИТЕ ПРИБИРАТ РУШВЕТ 5 Euro "CORBA PARASI-ЧОРБА ПАРАСЪ/ПАРИ ЗА ЧОРБА " !


Или защо да не наричаме митничарите-5те Euro?Не е ли време да навлезе безпощаден "биг брадър'" и в митниците...или на много не им е удобно да го има?


Bulgaristan'da Rüşvetin adı domuz gribi raporu oldu!





Almanya’da yaşayan Türkler, izin yolunda Bulgaristan’da yeni bir oyunla karşı karşıya. Kulaktan kulağa yayılan “Polisin domuz gribi olunmadığına dair rapor istediği” iddialarına en üst düzey yetkililerden yanıt geldi.

Almanya'da yaşayan Türklerin şikâyetleri Berlin'deki Bulgaristan Büyükelçiliği'ne kadar ulaştı. Büyükelçiliği arayan Türk vatandaşları hep aynı soruyu yöneltiyor: “Bulgaristan sınırında polisler domuz gribi olunmadığını kanıtlayıcı doktor raporu istiyor mu?”

Bu sorulara, Almanya'dan Türkiye'ye gitmek üzere Bulgaristan sınırından geçen ve polislerin doktor raporu olmayan ailelerden 20 ila 50 euro arasında rüşvet aldığı, bu parayı vermeyen ailelerinse Almanya'ya geri gönderildiği iddiaları neden oldu.

Bulgaristan sınır polisi böyle bir uygulamanın olmadığını vurguluyor. Bulgaristan-Sırbistan sınırında görev yapan Komiser Saharin Penov"Bize ulaşan şikâyetler nedeniyle endişeliyiz. Bütün birimlerimizi bu sorunun çözümlenmesi için harekete geçirdik. Şu ana kadar somut bir vakaya ulaşabilmiş değiliz. Dedikodunun çok hızlı yayıldığı bir insan topluluğuyla karşı karşıyayız" diyor.

Şimdi herkes gerçek Bulgar polisinin sahtelerini yakalayıp yakalayamayacağını merak ediyor. Bu sorun yeni olsa da geçmişte de birçok Türk vatandaşının Bulgaristan sınırında bu tür sorunlar yaşadığı akıllara geliyor.
Samanyolu Avrupa Haber olarak geçtiğimiz yıllarda Hırvatistan ve Bulgaristan’da yaşanan rüşvet skandalını kamera ile belgelemiştik.
İŞTE O GÖRÜNTÜLER!!!

http://www.samanyoluhaber.eu/ ......................

Novinite24 Headline Animator

В БЛОГА СА ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ ОТ БЪЛГАРСКИ И СВЕТОВНИ ИНФОРМАЦИОННИ АГЕНЦИИ И САЙТОВЕ.NOVINITE24 НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА СЪДЪРЖАНИЕТО НА КОЙТО И ДА Е САЙТ ДОСТИГНАТ ЧРЕЗ ВЪНШНИ ЛИНКОВЕ ОТ NOVINITE24. ИЗТОЧНИЦИ:

БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ , WWW.BNR.BG , DARIKNEWS.BG, BGNES.COM,ACTUALNO.COM, BTA.BG, PODLUPA.BG,DW, RAZKRITIA.COM, КЛЮКИ.БГ И ДРУГИ СВОБОДНИ ИЗТОЧНИЦИ.