Странностите на звездите ..

hotnews.bg

Известните личности са красиви, талантливи, пословично богати, но като всички простосмъртни и те си имат своите страхове и прищевки, пише bliasak.bg. Някои от тях побъркват околните, защото страдат от есцентрични фобии, с които всеки трябва да се съобразява, други - просто, защото са ужасно капризни.

Най-страхлив от мъжете в Холивуд се оказа Джъстин Тимбърлейк. Сексапилният певец се разтреперва при вида на паяци, змии и акули. Зъбатите хищници са толкова ужасяващи за Джъстин Тимбърлейк, защото като тийнейджър гледал сериал със сцени, в които имало нападения на акули.

Актрисата Скарлет Йохансон я побиват тръпки само при мисълта за хлебарките. Страхът на красавицата се появил, след като една сутрин се събудила от усещането за допир и видяла, че хлебарка лази по лицето й. Звездата от „Островът" споделила, че това е било едно от най-травмиращите преживявания за нея.

Екшън звездата Стивън Сегал често се подлага на строга диета, но ужасно се страхува да яде храна, която не е екологично чиста. Актьорът държи яденето да бъде приготвяно пред очите му и изисква задължителен анализ на нитратите.

Фей Дънауей е известна с това, че разнася навсякъде със себе си малки везни, за да тегли храната си. Обяснението е просто - актрисата спазва драконовска диета и най-големият й страх е, че всеки грам отгоре ще бъде фатален за фигурата й.

Актрисата Кристина Ричи има наистина странна фобия. Дребничката брюнетка не може да се докосне до растение в саксия и признава, че живите цветя направо я побъркват.

Джулия Робъртс се бои от зарази и се пази от всяко нещо, което може да й лепне бацили. Хубавата жена например никога не сяда на стол, който не е предварително дезинфекциран.

Някои звезди без да страдат от фобии, проявяват царски капризи.

Гранддамата Барбра Стрейзънд е известна като една от най-капризните звезди. Певицата изисква в тоалетната й да има само тоалетна хартия в нежно прасковен цвят и не признава никаква друга.

Жан Клод ван Дам пък си има човек в екипа, който е натоварен с отговорната задача да поддържа костюма на актьора чист и да маха от него всички косми или прашинки.

Актрисите Ким Бейсинджър и Джейн Сиймур полагат специални грижи за косите си. По време на снимки доктор Куин мие главата си само с дъждовна вода, която й доставят специално от Лондон със самолет. Ким Бейсинджър пък изплаква гривата си единствено с минерална вода, но не каква да е, а маркова. Актрисата държи до гривата й да се докосва само минерална вода "Евиан".

Еди Мърфи също си има човек, който да отговаря за различните му прищевки. Служителят е длъжен да пали ароматни индийски пръчици във всяко помещение, в което актьорът влиза.

Комикът Джим Кери е известен с любовта си към животните, но грижите, които полага за тях, може би са малко прекалени. Актьорът си има любима игуана, за която се грижи специален диетолог. Той е неотлъчно до нея и се грижи за менюто на влечугото. Особено важно било присъствието му, когато Джим Кери лети със самолет, защото полетите не понасяли добре на храносмилането на игуаната.

Силвестър Сталоун безспорно се проявява като една от най-капризните звезди. Когато му се налагало да чака закъсняващ полет, накарал асистента си да му построи игрище за голф на една от пистите. Изглежда, идеята на актьора била да има къде да убие времето си, докато чака.

......................

Novinite24 Headline Animator

В БЛОГА СА ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ ОТ БЪЛГАРСКИ И СВЕТОВНИ ИНФОРМАЦИОННИ АГЕНЦИИ И САЙТОВЕ.NOVINITE24 НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА СЪДЪРЖАНИЕТО НА КОЙТО И ДА Е САЙТ ДОСТИГНАТ ЧРЕЗ ВЪНШНИ ЛИНКОВЕ ОТ NOVINITE24. ИЗТОЧНИЦИ:

БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ , WWW.BNR.BG , DARIKNEWS.BG, BGNES.COM,ACTUALNO.COM, BTA.BG, PODLUPA.BG,DW, RAZKRITIA.COM, КЛЮКИ.БГ И ДРУГИ СВОБОДНИ ИЗТОЧНИЦИ.