Николай Младенов: Социалистът може да предизвика дефицит от пясък дори в пустинята ..


София. Имаше една поговорка, че ако сложиш социалист в средата на пустинята, ще предизвика дефицит от пясък. Това е положението, в което се намираме в момента.

Това каза министърът на отбраната Николай Младенов във връзка с финансовото състояние на ръководеното от него ведомство, предаде репортер на Агенция „Фокус”.

До края на годината Министерството на отбраната ще има дефицит от 350 млн. лв. На 31 октомври изтича срока за плащане на годишната вноска за фрегата от Белгия, която е в размер на 19, 5 млн. лв. Младенов сподели, че в момента той има в бюджета за нея 1000 лв.

В рамките на следващите десет дни ще бъде публикувана бяла книга за финансовото състояние на Министерството на отбраната.
Цветомира ГЕОРГИЕВА
......................

Novinite24 Headline Animator

В БЛОГА СА ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ ОТ БЪЛГАРСКИ И СВЕТОВНИ ИНФОРМАЦИОННИ АГЕНЦИИ И САЙТОВЕ.NOVINITE24 НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА СЪДЪРЖАНИЕТО НА КОЙТО И ДА Е САЙТ ДОСТИГНАТ ЧРЕЗ ВЪНШНИ ЛИНКОВЕ ОТ NOVINITE24. ИЗТОЧНИЦИ:

БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ , WWW.BNR.BG , DARIKNEWS.BG, BGNES.COM,ACTUALNO.COM, BTA.BG, PODLUPA.BG,DW, RAZKRITIA.COM, КЛЮКИ.БГ И ДРУГИ СВОБОДНИ ИЗТОЧНИЦИ.