Разфасована булка

Ревнивец разфасовал булката си

Подозират го, че затрил и тъщата

Добрич- Хасково

Мъж от Любимец убил жена си, разфасовал трупа и го изхвърлил в кладенеца на семейната им къща. На зловещата находка се натъкнали през уикенда хасковските криминалисти. Полицията потвърди за случая, но отказа подробности, тъй като по образуваното досъдебно производство работят дирекциите на МВР в Добрич и Хасково.

38-годишната Дарина Братоева изчезнала преди 2 години. От тогава съпругът й Благой Братоев обяснявал на близки и съседи, че жената е на гурбет в Испания.

Близките на Дарина от Каварна обаче се усъмнили, че дълго време тя не им се е обаждала и подали сигнал в местната полиция. Криминалистите арестували в края на миналата седмица Благой. Пред детектор на лъжата той си е признал, че е убил Дарина и посочил кладенеца, в който изхвърлил парчетата от трупа й.

Полицаите разследват Благой Братоев и за друго убийство, научи АСН. Изчезването на 38-годишната Дарина съвпада с изчезването на майка й. Криминалистите смята, че мъжът е затрил и тъщата.

По случая работят специалисти от Института по психология и криминалистика на МВР. Назначената съдебно-медицинска експертиза трябва да докаже дали в кладенеца няма части и от друг труп.

Според съседи на семейството от Любимец, Благой е посегнал на жена си, защото тя кръшкала с други мъже. Тази версия потвърди и братът на заподозрения в убийството – Димитър. Според него съпругата не си гледала къщата и това вбесило Благой.
Дарина се омъжила за любимчанина Благой преди 7 години години. Двамата имат общо дете – Мария на 6 години.

От полицията в Добрич заявиха, че в хода на работата по разкриване на случаите с безследно изчезналите са установили и задържали Благой, като по случая са работили психолози от института на МВР.

Имахме съмнения за извършено престъпление от него на територията на Любимец и затова го транспортирахме до Хасково, казаха още от полицията в Добрич.

Убитата от Благой Дарина е в списъка на безследно изчезналите от Добрич, като тя и майка й са в него от около 2 години, казаха още от полицията в града. Сигналът е подаден от близки на двете жени.

В последните месеци полицията в Добрич усилено работи по разкриване на случаите на безследно изчезнали в града. Пред журналисти директорът на добричката дирекция комисар Стефан Йончев сподели, че са проверени над 100 кладенеца в цялата област.

Труп на човек бе открит през лятото в един изоставен кладенец между две генералтошевски села. През есента пък по пътя Добрич - Албена също бяха намерени човешки останки. Една от версиите на криминалистите е, че се касае за хора от списъка с безследно изчезналите, но се чака ДНК експертиза.

Виржиния Георгиева
Георги Пеев

асн / Крими Бг Таймс ......................

Novinite24 Headline Animator

В БЛОГА СА ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ ОТ БЪЛГАРСКИ И СВЕТОВНИ ИНФОРМАЦИОННИ АГЕНЦИИ И САЙТОВЕ.NOVINITE24 НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА СЪДЪРЖАНИЕТО НА КОЙТО И ДА Е САЙТ ДОСТИГНАТ ЧРЕЗ ВЪНШНИ ЛИНКОВЕ ОТ NOVINITE24. ИЗТОЧНИЦИ:

БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ , WWW.BNR.BG , DARIKNEWS.BG, BGNES.COM,ACTUALNO.COM, BTA.BG, PODLUPA.BG,DW, RAZKRITIA.COM, КЛЮКИ.БГ И ДРУГИ СВОБОДНИ ИЗТОЧНИЦИ.