РЗС: Андрей Иванов използвал Таки, за да рекетира бизнесмен

"Освен лъжец, документен измамник и данъчен престъпник, Андрей Иванов е и рекетьор". Това се казва в съобщение на РЗС, изпратено до медиите. Ето пълния текст на съобщението:
"Във връзка с изключително наглото поведение на председателя на СОС Андрей Иванов, за когото РЗС доказа с документи и факти, че е получил чрез престъпление недекларирани 400 000 лева, Политическият съвет на партията заявява следното:
1.Освен лъжец, документен измамник и данъчен престъпник, Андрей Иванов е и рекетьор. Председателят на Столичния общински съвет е извършил много по-тежко престъпление от всички изброени взети заедно: той си е позволил да се обърне към представител на българския ъндърграунд, известен с прякора Таки, за да рекетира бизнесмен с цел да му прехвърлят имоти и да му превеждат парични средства в особено големи размери.
2.Затова твърдим, че Андрей Иванов, председател на СОС и дясна ръка на Цветан Цветанов, е рекетьор и мутра. Той следва незабавно да бъде разследван за извършените от него особено тежки престъпления по Наказателния кодекс на Република България. Обратното ще е ясен знак за разпънат над Андрей Иванов политически чадър и ще докаже тезата на РЗС за наличието на престъпно ядро в управляващата партия с тартор Цветан Цветанов, който е готов на всичко за да запази себе си и своите протежета във властта. 3.Политическият съвет на РЗС е готов да осигури на прокуратурата свидетел, който е привикван при т.нар. Таки, за да бъде шантажиран и притискан в полза на Андрей Иванов. С този случай е запознат и бивш високопоставен служител на МВР", се казва в съобщението на РЗС.
......................

Novinite24 Headline Animator

В БЛОГА СА ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ ОТ БЪЛГАРСКИ И СВЕТОВНИ ИНФОРМАЦИОННИ АГЕНЦИИ И САЙТОВЕ.NOVINITE24 НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА СЪДЪРЖАНИЕТО НА КОЙТО И ДА Е САЙТ ДОСТИГНАТ ЧРЕЗ ВЪНШНИ ЛИНКОВЕ ОТ NOVINITE24. ИЗТОЧНИЦИ:

БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ , WWW.BNR.BG , DARIKNEWS.BG, BGNES.COM,ACTUALNO.COM, BTA.BG, PODLUPA.BG,DW, RAZKRITIA.COM, КЛЮКИ.БГ И ДРУГИ СВОБОДНИ ИЗТОЧНИЦИ.