Германия разследва Калина Илиева за фалшивата диплома

Висшият институт по техника и икономика в Берлин ще подаде и сигнал до Брюксел и София
Бившата шефка на Държавен фонд “Земеделие” Калина Илиева ще бъде разследвана от полицията в Германия заради фалшифициране на дипломата си за завършено висше образование, съобщиха пред в. “168 часа” от Висшия институт по техника и икономика в Берлин. “Сигнал ще подадем и до властите в Брюксел и София”, предупреждават от ВУЗ-а в специално писмо.

Неотдавна Илиева беше отстранена от шефското място в Държавен фонд “Земеделие”. Малко преди това се появиха съмненията дали тя има висше образование. Скандалът с дипломирането й в Германия избухна, след като от БСП повдигнаха въпроса, че Илиева няма ценз за заеманата от нея длъжност.

Междувременно тя роди. Преди това Калина Илиева успя старателно да скрие бременността си дори от прекия си началник – министър Мирослав Найденов. /БЛИЦ ......................

Novinite24 Headline Animator

В БЛОГА СА ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ ОТ БЪЛГАРСКИ И СВЕТОВНИ ИНФОРМАЦИОННИ АГЕНЦИИ И САЙТОВЕ.NOVINITE24 НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА СЪДЪРЖАНИЕТО НА КОЙТО И ДА Е САЙТ ДОСТИГНАТ ЧРЕЗ ВЪНШНИ ЛИНКОВЕ ОТ NOVINITE24. ИЗТОЧНИЦИ:

БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ , WWW.BNR.BG , DARIKNEWS.BG, BGNES.COM,ACTUALNO.COM, BTA.BG, PODLUPA.BG,DW, RAZKRITIA.COM, КЛЮКИ.БГ И ДРУГИ СВОБОДНИ ИЗТОЧНИЦИ.