Взривиха колата на шефа на митницата на Аерогара София

Тази сутрин е взривена колата на началника на митницата на Аерогара София Павел Манченко. Автомобилът "Ауди А4" е взривен пред дома на Манченко на столичната улица "Калиманци" 40 в столичния квартал Редута, а сигналът е подаден в 9 часа.ю
Няма пострадали, а в момента се прави оглед на мястото. По първоначална информация цялата задна част на автомобила е повредена, предаде "Фокус".
От МВР потвърдиха информацията за инцидента.
През последните седмици се появиха информации, че Павел Манченко ще бъде сменен от поста си заради скандалния обир от митнически склад на летището.
На 18 октомври от склада бяха откраднати над 340 кг злато, 20 кг сребро и 1 кг платина, конфискувани при акцията на МВР "Леярите". Впоследствие МВР задържа шестима души, а шефът на СДВР Валери Йорданов заяви, че контролът на ограбения митнически склад е бил силно занижен, а кодът на сигнално-охранителната система не е променян от 2002 г.
Директорът на агенция "Митници" Ваньо Танов пък заяви, че в охраната на обекта има много пропуски, а Павел Манченко е поел необоснован риск, като не е разпоредил ценностите да се преместят в трезор на БНБ./ БГНЕС, Фокус ......................

Novinite24 Headline Animator

В БЛОГА СА ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ ОТ БЪЛГАРСКИ И СВЕТОВНИ ИНФОРМАЦИОННИ АГЕНЦИИ И САЙТОВЕ.NOVINITE24 НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА СЪДЪРЖАНИЕТО НА КОЙТО И ДА Е САЙТ ДОСТИГНАТ ЧРЕЗ ВЪНШНИ ЛИНКОВЕ ОТ NOVINITE24. ИЗТОЧНИЦИ:

БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ , WWW.BNR.BG , DARIKNEWS.BG, BGNES.COM,ACTUALNO.COM, BTA.BG, PODLUPA.BG,DW, RAZKRITIA.COM, КЛЮКИ.БГ И ДРУГИ СВОБОДНИ ИЗТОЧНИЦИ.