И Андрей Баташов получи инсулт, в кома е

45-годишният Андрей Баташов е получил инсулт и е в кома, откаран е по спешност за лечение в „Пирогов”, научи snews по свои канали. Докторите отказват обаче всякаква информация за състоянието на един от най-популярните български актьори.
Според наши информатори информационното табу било наложено от неговата съпруга Боряна. Мълвата из театралните среди донесе, че отношенията между двамата вече били доста хладни , дори е обсъждан вариант развод. Боряна и Андрей сключиха брак на тайна церемония  в края на октомври 2008 година, когато той все още беше депутат от НДСВ. Сватбата им беше сред ограничен кръг приятели в резиденция „Бояна”. Баташов преди това заряза танцьорката от ансамбъл „Филип Кутев” – Кристина, с която дори бяха сгодени, за да предпочете банкерката.
За втори път известен актьор в разцвета на силите си е поразен от мозъчен удар. Така Христо Мутафчиев получи инсулт по време на репетиции наскоро.
Андрей Баташов е роден на 10.09.1965 година във Волгоград, Русия. Любопитна подробност е, че актьорът е наследник на известна руска фамилия, произвеждала и доставяла стомана на царския двор от времето на Петър Първи до края на династията Романови. Друг интересен факт от живота му е, че е рицар на Ордена на тамплиерите.
Той е от личностите, които успяват да съчетаят артистичната си кариера с политиката (Андрей бе депутат от групата  на НДСВ). Андрей Баташов има над 40 роли в театъра и киното и многобройни участия в различни български и чужди кино продукции. Учил е в НАТФИЗ, а в момента играе на три сцени: Иван Вазов", „Сълза и смях" и театър „199".
Има титла доцент по актьорско майсторство и режисура, от 2004 година е актьор на свободна практика. Като режисьор е поставял постановките „Ритъм", „360 градуса", "SEXXX" и „Разбираш ли ме правилно". През 2007 г. поставя 500-я юбилеен спектакъл на постановката „Секс, наркотици и рокендрол", която е на сцената повече от 15 години.
Източник: Snews.bg
......................

Novinite24 Headline Animator

В БЛОГА СА ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ ОТ БЪЛГАРСКИ И СВЕТОВНИ ИНФОРМАЦИОННИ АГЕНЦИИ И САЙТОВЕ.NOVINITE24 НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА СЪДЪРЖАНИЕТО НА КОЙТО И ДА Е САЙТ ДОСТИГНАТ ЧРЕЗ ВЪНШНИ ЛИНКОВЕ ОТ NOVINITE24. ИЗТОЧНИЦИ:

БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ , WWW.BNR.BG , DARIKNEWS.BG, BGNES.COM,ACTUALNO.COM, BTA.BG, PODLUPA.BG,DW, RAZKRITIA.COM, КЛЮКИ.БГ И ДРУГИ СВОБОДНИ ИЗТОЧНИЦИ.