Цирк на Б.Сидеров в парламента /видео/

”Атака” в черно срещу Борисов: Не на Турция в ЕС!

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров остро разкритикува подкрепата за членство на Турция в Европейския съюз в свое изказване в парламента.
"Преди два дни в България беше на посещение турският министър-председател Ердоган. То беше прикривано до последния момент. Турция дължи 10 млрд. долара на България. Сега Ердоган беше скрит от сегашното правителство и това беше груба грешка", каза от парламентарната трибуна в деня на обсъждането на вота за недоверие за здравната политика на кабинета лидерът от "Атака", цитиран от "Фокус".

По думите на Сидеров нито един министър-председател няма право да говори от името на България. 
"Атака" никога не е подкрепяла кандидат-членството на Турция в ЕС, не подкрепя и никога няма да го подкрепи. Смятам за груба грешка изявленията, в които се чуха, че България подкрепя членството на Турция в ЕС", разгневи се Волен Сидеров.




......................

Novinite24 Headline Animator

В БЛОГА СА ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ ОТ БЪЛГАРСКИ И СВЕТОВНИ ИНФОРМАЦИОННИ АГЕНЦИИ И САЙТОВЕ.NOVINITE24 НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА СЪДЪРЖАНИЕТО НА КОЙТО И ДА Е САЙТ ДОСТИГНАТ ЧРЕЗ ВЪНШНИ ЛИНКОВЕ ОТ NOVINITE24. ИЗТОЧНИЦИ:

БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ , WWW.BNR.BG , DARIKNEWS.BG, BGNES.COM,ACTUALNO.COM, BTA.BG, PODLUPA.BG,DW, RAZKRITIA.COM, КЛЮКИ.БГ И ДРУГИ СВОБОДНИ ИЗТОЧНИЦИ.